Na een succesvolle editie in Kaprijke, tovert Linelle nu 3 weekends na elkaar het kasteeldomein van Laarne om in een feeërieke setting. Kom van 21 augustus tem 5 september op zaterdag en zondag gezellig genieten.

 

We bieden jullie een nog exclusievere All – In picknick ervaring van 3 uur aan in een prachtig historisch kader. Een totaalbeleving van lekker eten en drinken, in een gezellig aangeklede bubbeltent aan de slotgrachten met zicht op het kasteel.

 

Als kers op de taart bieden we iedereen een gratis toegangsticket aan om de kasteelrondleiding te volgen tijdens de openingsuren van het kasteel.

 

We verwelkomen jullie graag op zaterdag en zondagvoormiddag voor een verfijnde brunch en ’s avonds een uitgebreide over the top tapastafel aan.

 

De prijs voor de totaalbeleving van deze feeërieke ervaring bedraagt 125€ voor een volwassene en 50€ voor een kind van 6 – 12 jaar.

 

De prijs omvat een prachtige locatie, volledig aangeklede igloo in thema, verfijnd en uitgebreid eten, dranken, leuk babbelvoer van Vertellis, muziek, gratis toegangsticket kasteelrondleiding,…


Inschrijven kan via info@linelle.be, waarna u een mail krijgt met alle informatie en betalingsinstructies.


Let op! De corona horeca regeling is hier van toepassing en zullen we strikt naleven.

Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontvangen!

Waneer:

Zaterdag 10u30 tot 13u30 en van 19u tot 22u

Zondag  10u30 tot 13u30 en van 17u tot 20u


Locatie:

Kasteel van Laarne – Eekhoekstraat 5 – 9270 Laarne